cholovik-zi-skandalom-vyselenyi-z-zhinochoho-kupe-poizda-ukrzaliznytsi

Чоловіку продали квиток у жіноче купе: провідниця стала на бік пасажира

 • 10785 переглядiв

У жіноче купе поїзда Запоріжжя-Ясіня продали квиток чоловіку, якого підтримала провідниця. Після скарги пасажирок на гарячу лінію чоловіка вивели з вагона, Укрзалізниця проводить розслідування інциденту.

У жіноче купе поїзда сполученням Запоріжжя – Ясіня (Закарпаття) квиток продали чоловіку, провідниця вагона підтримала його бажання їхати в цьому купе. Інформація про інцидент, який стався 4 серпня, з'явилася в TikTok користувачки Анастасія, її відео і скріншот із коментарем опублікувала у Facebook Ольга Сергієнко, передає УНН.

Деталі

Згідно з озвученою інформацією, чоловік піднявся у поїзд у Дніпрі, зайшов у жіноче купе у п'ятому вагоні й "попри всі обурення дівчат у вагоні сказав, що буде їхати".

"Провідниця сказала, що якщо він придбав квиток, то хай їде, а всіх, кого не влаштовує, – хай здають квитки. [...] Потім вона разом із чоловіком почала обговорювати, що жіноче купе – це маячня та лише "молоденьких дівчаток" це обурює", – описує ситуацію одна з користувачів соцмереж.

На відео, зокрема, потрапили слова провідниці про те, що "не вона ж привела його сюди", а у нього "квиток проданий", а також слова чоловіка, який каже, що якби був вагон "для голубих" – він відмовився б їхати.

Автори публікацій у соцмережах стверджують, що за кілька зупинок чоловіка "зі скандалом" вивів начальник поїзда "після скарги на гарячу лінію".

"Укрзалізниця" прокоментувала ситуацію під постом.

"Застосунок "Укрзалізниці", де здійснюються продажі квитків до жіночих купе, видає чітке попередження, що це місця для жінок. У даному випадку пасажир свідомо проігнорував цю вимогу, а отже, мав бути не допущений до перевезень у цьому вагоні. Такі випадки рідкісні, але трапляються як виключення", – ідеться в ньому.

У компанії зазначили, що завдання провідника у такій ситуації – знайти альтернативне місце для чоловіка в іншому вагоні.

"Коректність дій бригади наразі оцінюється внутрішнім розслідуванням, але вже зараз можемо констатувати, що за всіма протоколами ситуацію потрібно було вирішити до посадки, а не після. Жіночі купе створені для безпеки й комфорту жінок, і залізниця просить із повагою ставитися до наявних правил", – заявили в "Укрзалізниці".

Жіночих купе побільшає з 1 серпня у чотирьох нових поїздах: перелік31.07.24, 13:19

Популярні

У Києві та області пролунали вибухи

 • 53688 переглядiв

Суд США визнав Google монополістом на ринку онлайн-пошуку

 • 59421 переглядiв

Росія обстріляла Сумщину 35 разів: 1 загиблий, 2 поранених

 • 36589 переглядiв

Grain from Ukraine: Україна поставила 538 тонн олії до Мавританії

 • 93452 переглядiв

Новини по темі

Skyeton запускає виробництво дронів у Словаччині для ЗСУ

 • 21808 переглядiв

На оборонному заводі в Росії стався вибух: троє загиблих

 • 21747 переглядiв

Київ зазнав ракетного удару: стали відомі наслідки

 • 31804 переглядiв

На Тернопільщині перекинулася автоцистерна: загинула людина

 • 17645 переглядiв

У Києві та області пролунали вибухи

 • 53688 переглядiв

Суд США визнав Google монополістом на ринку онлайн-пошуку

 • 59421 переглядiв