cholovik-otrymav-9-rokiv-za-hratamy-za-kynutu-v-politseiskoho-hranatu-u-brovarakh

Чоловік отримав 9 років за гратами за кинуту в поліцейського гранату у Броварах

 • 24654 переглядiв

У Броварах чоловік кинув гранату в бік правоохоронця, поранивши його. Суд призначив зловмиснику покарання у вигляді 9 років і 2 місяців позбавлення волі за цей злочин.

Броварський міськрайонний суд призначив покарання у вигляді 9 років та 2 місяців позбавлення волі чоловіку, який у травні кинув гранату у бік правоохоронця в Броварах у Київській області. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Наразі вироком Броварського міськрайонного суду зловмисника засуджено до 9 років та 2 місяців позбавлення волі

- резюмували в поліції.

Суть справи

Як нагадують правоохоронці, 11 травня близько 21:00 в місті Бровари поліцейські отримали виклик щодо хуліганських дій невідомого.

"Коли вони прибули за вказаною адресою, зловмисник кинувся втікати, поліцейський почав його переслідувати, тоді чоловік кинув гранату у бік правоохоронця. Внаслідок вибуху поранення отримав поліцейський та сам правопорушник. 37-річний правоохоронець отримав поранення ніг та лівої руки. Він досі знаходиться на лікуванні", - зазначають правоохоронці.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч. 1 ст. 348 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Популярні

Новини по темі