ukenru
chergove-ziznannya-derzhavi-terorista-zelenskiy-pro-rosiyski-obstrili-druzhkivki

Чергове зізнання держави-терориста: Зеленський про російські обстріли Дружківки

 • 599999 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. У своєму вечірньому зверненні Володимир Зеленський прокоментував недавні обстріли міста Дружківка Донецької області. Президент назвав це чергове зізнання держави-терориста, з яким вона прийшла на український Донбас, пише УНН.

Цитата

"Російська ракета проти "Альтаїра" в Дружківці – це чергове зізнання держави-терориста. Зізнання, з чим вона прийшла на Донбас і що ми звідти обовʼязково виженемо. Смерть на Донбасі не запанує, і маємо зробити все, щоб викинути її триколор із Донбасу та інших земель України", — заявив Зеленський.

Нагадаємо

Російська армія 2 січня пізно ввечері обстріляла Дружківку у Донецькій області. Там під обстріл потрапила льодова арена. Про це повідомляє директор хокейного клубу "Донбас". Там постраждало двоє людей.

"Ця льодова арена – "Альтаїр" – почала працювати ще до війни, коли до приходу Росії Донбас мав нормальне життя. Там тренувалися діти. Працювала дитяча спортивна школа. Відбувалися хокейні змагання. Там люди займалися спортом, святкували й просто раділи життю", — розповів Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика