cherez-nehodu-bez-svitla-chastkovo-183-naseleni-punkty-hrafiky-vidkliuchen-ne-peredbachaiutsia-minenerho

Через негоду без світла частково 183 населені пункти, графіки відключень не передбачаються - Міненерго

 • 33823 переглядiв

183 населених пункти в Україні частково знеструмлені через негоду; відключень не планується.

Через несприятливі погодні умови знеструмлені 183 населені пункти у чотирьох областях України, запровадження графіків відключень споживачів не передбачається. Про це у понеділок повідомили в Міненерго, пише УНН

Деталі 

На Херсонщині внаслідок нових ворожих обстрілів в обласному центрі знеструмились понад 12 тисяч споживачів, в області – понад 2 тисячі. 

На Донеччині через негоду станом на 9:00 годину без світла знаходяться 157 населених пунктів, внаслідок бойових дій – 140. 

На Харківщині без напруги через негоду частково 31 населений пункт.  Внаслідок бойових дій та технічних причин за добу відключились 10 населених пунктів). Без електроенергії залишається 63 міста та селища. 

На Дніпропетровщині через несприятливі метеоумови без напруги 3 населених пункти – 330 споживачів. 

На Сумщині та в Чернігівській області через негоду без світла опинились  3 населених пункти, з технологічних причин - 12 населених пунктів, а внаслідок бойових дій - 81. 

Також повідомляється, що на Київщині внаслідок проведення земляних робіт в Обухівському районі пошкоджено підземний газопровід. Відключено від газопостачання 87 приватних будинків. 

Застосування планових відключень побутових споживачів не передбачається.  Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована

- вказали в Міненерго. 

У разі сильних морозів не прогнозуються блекаути – Галущенко18.12.23, 11:24

Популярні

Новини по темі

У разі сильних морозів не прогнозуються блекаути – Галущенко

 • 28564 переглядiв