buv-berezen-lilasya-krov-vbivali-buchu-a-yakes-padlo-dopomagalo-rosiyanam-v-ukrayini-mosiychuk-pro-vidachu-litsenziy-1xbet

“Був березень, лилася кров, вбивали Бучу, а якесь падло допомагало росіянам в Україні”: Мосійчук про видачу ліцензій 1xBet

 • 459623 переглядiв

Цитата

“1xBet отримав ліцензію в найтяжчий період української історії: це був березень, лилася кров, вбивали Бучу. l я вважаю, що треба не просто анулювати ліцензію, а треба розібратися, яке падло в цей час допомагало росіянам в Україні та протягувало отримання цієї ліцензії, бо це тільки відвертий ворог міг таке робити”, - заявив громадський діяч.

Мосійчук наголосив - те, що ЗМІ називають лобістом видачі ліцензії 1xBet Бориса Баума - не секретна інформація, однак йому хтось допомагав із цим.

“Ця інформація не таємниця, але він (Баум - ред.) не є державним службовцем, народним депутатом, взагалі не має ніякого відношення до державних органів влади. Він же не міг сам лобіювати і впливати? Він, звичайно, звертався до якихось представників у владі, чиновників, і вони це робили. У мене є здогадки, до кого, але я хочу мати доказову базу.

Скажу одне - людина, яка завела 1xBet на отримання ліцензії по проханню Баума – мала б як мінімум піти з політики, бо ми доведемо причетність цієї особи до цього, ми матимемо неспростовні факти. І як мінімум політична відповідальність за це буде”, - наголосив Мосійчук.

Нагадаємо

Попри війну, в Україні й досі продовжує працювати букмекерська компанія 1xBet. КРАІЛ видала ліцензії компанії ТОВ “ТБК” (бренд 1xBet - ред.) 30 березня, у розпал війни.

Ця компанія номінально належить українським громадянам. Водночас сам бренд 1xBet, за інформацією журналістів InformNapalm, контролюється російськими громадянами Романом Семіохіним, Сергієм Каршковим та Дмитром Казоріним.

Попри це, в КРАІЛ і досі повідомляють, що не бачать російського сліду в компанії та займаються “політичною сліпотою”, заявляючи, що вони стоять “на варті чесної та прозорої діяльності всіх учасників ринку азартних ігор”. Українці вважають такі заяви КРАІЛ “галіматьйою” та закликають закрити Комісію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві чоловік відтяв голову папузі - прокуратура

     • 288670 переглядiв