budivnytstvo-dorohy-vid-kordonu-rf-do-krymu-spovilniuie-rukh-sukhodolnym-korydorom-andriushchenko

Будівництво дороги від кордону рф до Криму сповільнює рух суходольним коридором - Андрющенко

 • 15399 переглядiв

Дорога, яку окупанти будують від кордону рф до Криму через Маріуполь сповільнює рух суходольним коридором до окупованого півострова, в тому числі і для російських окупантів. Наразі росіяни вже побудували 10 км дороги за 1,5 року, але дорога все одно не здатна виконувати свої функції, оскільки "впирається" в Маріуполь. Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

1,5 роки тому вони почали будувати ділянку дороги. Хочу наголосити, що це не побудова, а розширення ділянки існуючої дороги, яка функціонує на сьогодні. На щастя, це будівництво сповільнює рух суходольним коридором до Криму і для військової логістики. Досить суттєво його ускладнює. Вони анонсували ділянку дороги, яку вони почали ремонтувати вздовж від Маріуполі до кордону з рф через Новоазовськ - це приблизно 60 км. Вчора вони відкрили перши 10 км за 1,5 роки

- сказав Андрющенко.

Він зазначив, що попри розширення траси, дорога все одно не здатна повністю виконувати свої функції, оскільки впирається в Маріуполь.

"Маріуполь сам по собі сповільнює цей рух. Це години, які втрачаються в заторах, і фактично стоять на заваді швидкого пересування", - додав Андрющенко.

Нагадаємо

У тимчасово окупованому Маріуполі окупанти відкрили залізничний вокзал після того, як його повністю знищили, що може дозволити росіянам скоротити логістичний шлях на майже 300 км.

Павло Башинський

Війна

Популярні

Новини по темі

Збір на FPV-дрони для 24 ОМБр імені Короля Данила

 • 13681 переглядiв