brazyliia-predstavyla-superkorovu-vartistiu-dollar4-mln-yaka-vvazhaietsia-nezvychainoiu

Бразилія представила суперкорову вартістю $4 млн, яка вважається незвичайною

 • 111389 переглядiв

У Бразилії виявлена особлива корова, яка вдвічі важча за середньостатистичну дорослу особину своєї породи. Нещодавно тварина була зареєстрована у Книзі рекордів Гіннеса, як найдорожча, передає УНН із посиланням на CBS News.

Деталі

У Бразилії сотні мільйонів корів, але одна з них є особливою. Корова Viatina-19 FIV Mara Movéis, оцінена в 4 мільйони доларів, є найдорожчою коровою, яку коли-небудь продавали на аукціоні. При вазі 1100 кілограмів вона важить вдвічі більше, ніж середня доросла особина своєї породи. Цей випадок вже у Книзі рекордів Гіннеса.

Наразі уздовж шосе в Бразилії, власники "Viatina-19" розмістили два білборди, що вихваляють її велич і закликають людей здійснювати паломництво, щоб побачити суперкорову.

Довідка

Тваринницька галузь є основним джерелом економічного розвитку Бразилії. Уряд прагне завоювати нові експортні ринки. Найбільший світовий експортер яловичини прагне збільшення популярності яловичини.

Viatina-19 FIV э втіленням бразильських амбіцій у галузі тваринництва, - багаторічних зусиль з виведення більш м'ясних корів. Переможців продають на аукціонах з високими ставками - настільки високими, що заможні власники ранчо навіть поділяють право власності.

Майже сотня тюленів на одному острові: українські полярники показали "нашестя" морських котиків 20.05.24, 17:30

Ігор Тележніков

Новини Світу

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 48514 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 69897 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 28275 переглядiв

Новини по темі

Суд залишив заставу у 12 млн грн для нардепа Клочка

 • 19570 переглядiв