boks-promouter-dyubua-zayaviv-pro-podanu-apelyatsiyu-na-rezultat-boyu-proti-usika

Бокс: промоутер Дюбуа заявив про подану апеляцію на результат бою проти Усика

 • 609027 переглядiв

Цитата

"Апеляцію було подано сьогодні (4 вересня - ред.). Вона була фіналізована і сьогодні (4 вересня - ред.) буде в них у межах апеляційного процесу згідно з правилами, тому вони отримають її сьогодні (4 вересня - ред.), і їм доведеться її розглянути", - сказав Воррен.

"Я хотів би, щоб вони вчинили правильно, і я думаю, що в гіршому випадку в нашому сценарії вони оголосять реванш на бій", - зазначив він.

Нагадаємо

Усик зупинив Дюбуа нокаутом у дев'ятому раунді у польському Вроцлаві, зберігши свої пояси IBF, WBO, WBA та IBO. Перемогу він присвятив "Україні та ЗСУ".

Поєдинок було призупинено у п'ятому раунді через зафіксований суддею удар Дюбуа українцеві нижче поясу. Взявши кілька хвилин на відновлення, Усик поновив поєдинок і ще до кінця раунду виконав один з найпотужніших ударів вечора з лівої руки.

Виступаючи після бою, Дюбуа був обурений. "Я не думаю, що це був удар нижче пояса, мене обманом позбавили перемоги. Що я ще можу сказати? Мене обдурили, але я повинен прийти знову", - сказав Дюбуа в ефірі TNT Sports Box Office.

Згодом WBA оприлюднила свій висновок щодо удару нижче поясу у бої Усик - Дюбуа.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Арахамія анонсував нові кадрові зміни: торкнуться голови АМКУ

     • 591424 переглядiв