batka-zasudzheno-do-15-rokiv-za-vbyvstvo-donky-ta-zamakh-na-vbyvstvo-syna-u-pianomu-spianinni

Батька засуджено до 15 років за вбивство доньки та замах на вбивство сина у п'яному сп'янінні

 • 21211 переглядiв

Мешканець Київщини був засуджений до 15 років позбавлення волі за смертельне ножове поранення в серце своєї 16-річної доньки та замах на вбивство свого 12-річного сина в стані алкогольного сп'яніння.

Мешканець Київщини засуджений до 15 років за вбивство доньки ножем в серце та спробу вбити сина під час алкогольного сп'яніння. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

Суд Київської області виніс вирок у справі про жорстоке вбивство 16-річної доньки та спробу вбивства 12-річного сина мешканцем Київщини. Засуджений, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, убив дівчину ножем, заподіявши смертельну колото-різану рану з пошкодженням серця, після чого спробував підпалити будинок, увімкнувши газові конфорки.

Конфлікт почався внаслідок ревнощів до дружини, яка перебувала за кордоном. Засуджений намагався помститися, вирішивши вбити обох дітей, проте хлопець зумів врятуватися, сховавшись у підвалі та викликавши правоохоронців.

Суд ухвалив рішення про 15 років позбавлення волі для обвинуваченого за статтями 115 (умисне вбивство) та 15 (співучасть у злочині) Кримінального кодексу України.

Суд відхилив апеляцію: Батько засуджений до 14 років позбавлення волі за згвалтування 5-річної дочки11.06.24, 07:49

Популярні

Новини по темі

У Мавританії пройдуть президентські вибори

 • 92990 переглядiв