baiden-zaiavyv-shcho-hotovyi-do-druhykh-debativ-z-trampom-i-vony-zaplanovani-na-veresen

Байден заявив, що готовий до других дебатів з Трампом і вони заплановані на вересень

 • 11479 переглядiв

Джо Байден підтвердив, що знову візьме участь у дебатах з Дональдом Трампом у вересні, заявивши, що готовий відповісти на будь-яке запитання без нотаток і телесуфлера.

Президент США Джо Байден готовий провести ще одні дебати з кандидатом у президенти від Республіканської партії Дональдом Трампом. Вони попередньо домовилися, що повторні дебати пройдуть у вересні. Про це Джо Байден розповів в інтерв’ю NBC News, пише УНН.

Я збираюся дебатувати з ним. І я погодився дебатувати з ним у вересні

- сказав Байден.

Коли інтерв’юер Лестер Холт запитав Байдена, чи не хоче той "повернутися на коні", президент заявив, що він і так "на коні".

Я взяв участь у 22 великих заходах, зустрівся з тисячами людей, з величезними натовпами. Багато чого відбувається. Я на коні. Я виходжу і демонструю американському народу, що я володію всіма своїми здібностями, що мені не потрібні нотатки. Мені не потрібна телепрограма - я можу вийти і відповісти на будь-яке питання

- заявив Байден.

Говорячи про попередні дебати, Байден заявив, що "не планує ще один виступ на такому рівні".

Нагадаємо

Президент США Джо Байден визнав, що "зоблажався" і "зробив помилку" під час дебатів з Трампом, які пройшли наприкінці червня. Під час дебатів Байден виглядав нездоровим і часто відволікався. Після виступу Білий дім зробив заяву, шо здоров'я президента Байдена та його здатність обіймати посаду були розглянуті і запевнив, що він все ще може виконувати обов'язки президента і балотуватися на другий термін. 

Байден після невдалих дебатів відстає від Трампа в опитуванні Bloomberg лише на 2%07.07.24, 07:51

Популярні

Новини по темі

"Шахед" зафіксовано на півночі Київщини - Повітряні сили

 • 27592 переглядiв

У Харкові повідомили про чутні вибухи

 • 29594 переглядiв