baiden-pidtrymuie-perevybory-u-venesueli

Байден підтримує перевибори у Венесуелі

 • 11004 переглядiв

Президент США Джо Байден заявив, що підтримає нові вибори у Венесуелі. Раніше з такою пропозицією виступив президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва.

Президент США Джо Байден заявив, що підтримує проведення нових виборів у Венесуелі, попри заперечення правлячої партії країни та її опозиції. Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що Байден поспілкувався з журналістами після того, як президент Бразилії Лула да Сілва припустив, що самопроголошений президент Венесуели Ніколас Мадуро може оголосити нові вибори за участю міжнародних спостерігачів.

Байден відповів журналістам, що підтримує нові вибори у Венесуелі.За словами Лули, "коаліційний уряд" може бути одним можливих рішень для країни.

Якщо Мадуро має здоровий глузд, він міг би запропонувати це народу, можливо, призначивши нові вибори з позапартійним виборчим комітетом,

зазначив Лула.

Нагадаємо

Національна виборча рада Венесуели, контрольована прихильниками діючого авторитарного президента Венесуели Ніколаса Мадуро, повідомила про його перемогу на виборах. За їх даними, Мадуро набрав 51% голосів, а кандидат від опозиції Едмундо Гонсалес - 44%.

Популярні

Новини по темі

Байден підтримує перевибори у Венесуелі

 • 11004 переглядiв

У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

 • 31863 переглядiв