aviaudariv-po-likarni-v-gazi-sotni-lyudey-zaginuli

Авіаудари по лікарні в Газі: сотні людей загинули

 • 506090 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Керівник цивільної оборони Гази, яка знаходиться під владою ХАМАСу повідомив, що понад 300 людей були вбиті в лікарні Аль-Ахлі аль-Арабі під час сьогоднішнього авіаудару. Про це він заявив в етері телеканалу Аль-Джазіра, передає УНН.

Деталі

Представник міністерства охорони здоров’я повідомив, що авіаудар убив сотні людей у лікарні міста Газа у вівторок. Зокрема, за їхніми даними постраждали понад півтисячі людей: це і вбиті і поранені.

ХАМАС заявляє, що в результаті вибуху в лікарні в основному загинули переміщені особи. Серед жертв були пацієнти, жінки та діти. У цьому ударі вони звинувачують Ізраїль.

В той же час, ізраїльські військові не беруть на себе відповідальності за удар по лікарні в Газі. Речник ізраїльських військ Даніель Хагарі заявив на брифінгу в понеділок, що він не має жодних подробиць, щодо повідомлення про вибух у лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний лідер Ірану застеріг Ізраїль від продовження воєнних дій щодо Гази

Нагадаємо

Раніше УНН писав, із посиланням на джерела Reuters у чиновницьких верхах керівництва Ізраїлю, що ЦАХАЛ атакував близько 5000 об’єктів ХАМАС у секторі Газа у жовтні. Однак, чиновник зазначив, що кожна така операція була “схвалена на найвищому рівні” ізраїльської армії, і водночас чимало ударів по Гази Ізраїль скасував, аби мінімізувати кількість жертв серед палестинського цивільного населення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Авіаудари по лікарні в Газі: сотні людей загинули

     • 506090 переглядiв

    Залужний показав відео пусків ракет ATACMS

     • 447763 переглядiв

    Опалювальний сезон в Україні: де розпочався і яка ситуація

     • 464775 переглядiв