aviakatastrofa-v-brovarakh-shmigal-doruchiv-stvoriti-spetsgrupu-dlya-rozsliduvannya

Авіакатастрофа в Броварах: Шмигаль доручив створити спецгрупу для розслідування

 • 393784 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що доручив негайно створити спеціальну групу для детального розслідування всіх обставин падіння вертольота у Броварах, де загинуло керівництво МВС, пише УНН.

Цитата

"Трагедія у Броварах. Внаслідок падіння гелікоптера щонайменше 18 загиблих. Серед них міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його заступник Євгеній Єнін, держсекретар міністерства Юрій Лубкович. Велика втрата для урядової команди та всієї держави. Мої щирі співчуття родинам усіх загиблих, - написав Шмигаль у Telegram. - Доручив негайно створити спеціальну групу для детального розслідування всіх обставин трагедії".

Доповнення

Поліція повідомляла, що у Броварах на Київщині біля дитячого садочку впав гелікоптер.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко підтвердив, вказавши, що у Броварах "на об'єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат".

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначав, що у дитячому садку перебували діти та співробітники закладу. Усіх було евакуйовано.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомляв, що у Броварах через падіння гвинтокрила загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі