ukenru
aviakatastrofa-u-brovarakh-kerivnitstvo-mvs-letilo-v-odnu-z-garyachikh-tochok-na-fronti-op

Авіакатастрофа у Броварах: керівництво МВС летіло в одну з “гарячих” точок на фронті - ОП

 • 500358 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Керівництво Міністерства внутрішніх справ на чолі з головою МВС Денисом Монастирським, його заступником Євгенієм Єніним та державним секретарем Юрієм Лубковичем мало б відправитися на гвинтокрилі у відрядження в одну з “гарячих” точок, де ведуться бойові дії. Про це на брифінгу повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, коментуючи падіння гелікоптера у Броварах, передає кореспондент УНН.

Цитата

“Це була мета по справах, в одну з “гарячих” точок, де проходять бойові дії. Туди мав би відправитися міністр внутрішніх справ”, – сказав Тимошенко.

Деталі

Представник ОП підтвердив загибель керівництва Міністерства внутрішніх справ: міністра Монастирського, заступника міністра Єніна і держсекретаря МВС.

Він зазначив, що більше подробиць буде після завершення роботи ДСНС.

З дитячого садочку, на який впав гвинтокрил, евакуювали всіх дітей. Наразі точна кількість загиблих невідома, оскільки тривають розбори завалів.

Доповнення

Поліція повідомляла, що у Броварах на Київщині біля дитячого садочку впав гелікоптер.

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко підтвердив, вказавши, що у Броварах "на об'єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат".

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначав, що у дитячому садку перебували діти та співробітники закладу. Усіх було евакуйовано.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомляв, що у Броварах через падіння гвинтокрила загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП