ataka-u-bielhorodskii-oblasti-nalichuietsia-visim-postrazhdalykh-ta-znachni-zbytky

Атака у бєлгородській області: налічується вісім постраждалих та значні збитки

 • 24806 переглядiв

Вісім цивільних осіб отримали поранення, 21 житловий будинок і автомобіль було пошкоджено в результаті повітряної атаки в бєлгородській області рф.

Унаслідок атаки в бєлгородській області 8 мешканців отримали поранення. Крім того, збиття повітряної атаки призвело до значних пошкоджень житлових будинків та автомобілів. Про це повідомляє губернатор бєлгородської області гладков, передає УНН.

Деталі

За інформацією, внаслідок атаки в бєлгородській області вісім мирних мешканців отримали поранення. Серед постраждалих дві жінки та один чоловік з різними осколковими пораненнями терміново госпіталізовані до медичних установ. Також двоє чоловіків із селища дубове доставляються бригадами швидкої міської лікарні №2 міста бєлгорода. Медики надають їм усю необхідну допомогу. Ще трьом постраждалим медична допомога надана на місці, бо від госпіталізації вони відмовилися.

У зв'язку зі збиттям повітряної атаки у Новосадовому та прилеглих населених пунктах, значні пошкодження зафіксовано у 21 приватному житловому будинку та одній надвірній споруді. Пошкоджені вікна, посічені фасади, покрівлі та паркани.

У селах таврове, дубове, стрілецьке та микільське також зафіксовані збитки: пробиті покрівлі, посічені фасади та вибиті вікна, а також пошкоджено автомобілі.

Наразі всі оперативні та аварійні служби працюють на місцях подій.

У бєлгородській області БпЛА атакував селище: є пошкодження10.05.24, 23:41

Популярні

Новини по темі

Зафіксована загроза балістичних ракет у декількох областях

 • 22311 переглядiв

Зафіксовані пуски КАБ тактичною авіацією на Харківщині

 • 20983 переглядiв

У Харкові пролунали вибухи

 • 21460 переглядiв

Ворог атакує: ракетна небезпека на Харківщині та Полтавщині

 • 22443 переглядiв

У бєлгородській області БпЛА атакував селище: є пошкодження

 • 46407 переглядiв