armiia-rf-zavdala-13-udariv-po-naselenykh-punktakh-donechchyny-skynula-aviabombu-na-kurakhove

Армія рф завдала 13 ударів по населених пунктах Донеччини, скинула авіабомбу на Курахове

 • 26221 переглядiв

За добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок атак загинули 4 людини, 5 поранені, пошкоджено десятки будинків.

Російські війська за минулу добу 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Внаслідок атак загинули 4 людини, 5 поранені, пошкоджено десятки будинків. Про це повідомив у вівторок голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини

- написав Філашкін у Telegram.

З його слів, оперативна ситуація по області станом на ранок 30 липня така:

  • Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Катеринівка і Максимільянівка. На Курахове росіяни скинули керовану авіабомбу. У Гродівці загинула людина. У Миколаївці Новогродівської громади пошкоджено 2 приватні будинки, багатоповерхівку і адмінбудівлю. У Розі Покровської громади поранено людину, зруйновано 5 будинків, ще 30 пошкоджено.
  • Краматорський район. У Лимані пошкоджено 2 нежитлові будівлі і 3 багатоповерхівки; у Зарічному зруйновано 9 будинків, у Торському - пошкоджено 3. У Предтечиному Костянтинівської громади пошкоджено будинок.
  • Бахмутський район. У Торецьку 3 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено 5 будинків. У Сіверську поранено людину, пошкоджено будинок; ще 2 будинки пошкоджені у Серебрянці.

Донеччина: війська рф поранили ще одного чоловіка - у Сіверську29.07.24, 16:24

Популярні

Новини по темі

Курс валют на 30 липня: долар та євро суттєво послабились

 • 15014 переглядiв