ukenru
amerikantsi-polyubili-novozelandske-vino

Американці полюбили новозеландське вино

 • 11601 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. За перші шість місяців 2018 року експорт новозеландських вин в США збільшився на 13%, в порівнянні з аналогічним періодом 2017 року, передає УНН з посиланням на scoop.co.nz.

"Зростання було обумовлено, головним чином, збільшенням продажів бутильованих вин, в той час як обсяг імпорту вина в грошовому вираженні не змінився", - пише видання.

Зростання експорту новозеландського вина в США зміцнив статус американського ринку як найвизначнішого для виробників вина з Нової Зеландії, говорить старший аналітик Rabobank по виноробству і садівництву Хейден Хіггінс.

ЧИТАЙТЕ ТАКЕ: Трамп розкритикував Францію за високі мита на вино

"В останні роки ринок США зарекомендував себе як найбільший ринок для експорту новозеландських вин, як за вартістю, так і за обсягом, і триваюче зростання експорту в першій половині 2018 року ще більше зміцнює цю позицію", - сказав Хіггінс.

Як повідомляв УНН, на алкогольному ринку України розгорівся "брендовий скандал".

Так, представники торговельних мереж повідомили, що вони почали отримувати листи він НВП "Гетьман", в яких стверджувалося, що відтепер саме львівський горілчаний завод нібито буде виробляти горілку Medoff. У компанії-виробнику продукту - Beverage Trading Company - відразу відреагували на те, що відбувається, запевнивши, що нікого не уповноважували на виробництво продукції під їх брендами.

Українські Національні Новини

Економіка