aktyvnist-vorozhykh-drh-deshcho-zmenshylasia-ale-zahalom-svoiu-dyversiinu-diialnist-rf-ne-prypyniaie-dpsu

Активність ДРГ дещо зменшилася, але загалом свою диверсійну діяльність рф не припиняє – ДПСУ

 • 20859 переглядiв

Речник ДПСУ повідомив про зменшення активності ворожих ДРГ, особливо на Сумському напрямку. Проте спроби диверсій продовжуються, і українські захисники спільно працюють над їх упередженням.

Активність ворожих ДРГ дещо зменшилася, але загалом свою диверсійну діяльність росія не припиняє. Про це розповів речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

На щастя, активність ворожих ДРГ дещо зменшилася, але загалом свою диверсійну діяльність ворог не припиняє. По Сумському напрямку, якщо порівняти з періодом дещо раніше, то спроб заходу ДРГ, в тому числі коли вони вступають в бій з українськими захисниками, значно менше

- сказав Демченко.

Проте він зазначив, що  водночас прикордонники бачать, що спроби заходу ДРГ продовжуються.

"Однак цю загрозу українські воїни з різних складових Сил оборони добре розуміють, спільно тренуються, спільно діють для того, щоб упереджувати такі спроби здійснюючи необхідні дії для того, щоб такі групи відмовилися від спроб заходити на нашу територію. Або максимально ускладнити їх такі дії", - розповів Демченко.

Доповнення

15 липня  речник ОТУВ "Сіверськ" Вадим Мисник повідомляв, що зберігається активність застосування ворогом диверсійно-розвідувальних груп на Сумщині та Чернігівщині. Проте Сили оборони виявляють та знищують їх на підході.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповідав про посилення контролю в прикордонних районах Харківської області для протидії російським диверсійно-розвідувальним групам.

Популярні

Новини по темі