Донеччина: окупанти обстріляли з "Ураганів" селище Розлив, атакували "шахедами" Миколаївку

Донеччина: окупанти обстріляли з "Ураганів" селище Розлив, атакували "шахедами" Миколаївку

Київ  •  УНН

20 липня 2023, 07:29  •  174070 перегляди

КИЇВ. 20 липня. УНН. російські окупанти обстріляли з "Ураганів" селище Розлив Великоновосілківської громади на Донеччині. Місто Миколаївка зазнало ворожої атаки "шахедів" — пошкоджено будинок. Про це повідомив у неділю голова Донецької ОВА Павло Кириленко, пише УНН.

Цитата

«На Волноваському напрямку під вогнем Бурлацьке і Вільне Поле Комарської громади. Розлив Великоновосілківської громади росіяни обстріляли з Ураганів — 1 людина загинула, 1 поранена. На Донецькому напрямку у Гострому Курахівської громади пошкоджено 6 будинків», - написав Кириленко.

За його словами, на Горлівському напрямку 2 людини поранено і 3 будинки пошкоджено у Миколаївці Костянтинівської громади.

«Зі Смерчів обстріляна Костянтинівка. У Часовоярській громаді пошкоджено будинок. Місто Миколаївка зазнало атаки шахедів — пошкоджено будинок», - повідомив Кириленко.

Також за його словами, на Лисичанському напрямку у Сіверську пошкоджено 3 багатоповерхівки і 3 інфраструктурні об'єкти, в Переїзному Званівської громади пошкоджено 3 будинки.

Доповнення

Російські окупанти за 19 липня вбили ще одного жителя Донецької області, поранили двох.