Нічний обстріл Нікополя: поранено шістьох осіб

Нічний обстріл Нікополя: поранено шістьох осіб

Київ  •  УНН

16 жовтня 2022, 06:52  •  130729 перегляди

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Вночі через ворожий обстріл Нікополя Дніпропетровської області було поранено шістьох осіб, знищено котельню міського палацу культури та пошкоджено промислові підприємства. Про це в Telegram повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, пише УНН.

Цитата

"Нікополь, 16.10.2022. Цієї ночі місто обстріляли 30 разів зі ствольної артилерії та зафіксовано майже півсотні прильотів з "Граду". Поранено 6 осіб, 2 госпіталізовано", – написав Тимошенко.

Деталі

За словами заступника керівника ОП, росіяни знищили котельню міського палацу культури, пошкодили ліцей, кав'ярню, маркет, промислові підприємства та відділення "Укрпошти".

"росіяни обстріляли і 3 дев'ятиповерхівки, 21 приватний будинок, пошкодили 5 ліній електропередач та багато інших об'єктів. Терористи. Відповідні служби, де це можливо, почали відновлення", – повідомив Тимошенко.

Нагадаємо

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомляв, що цієї ночі російські окупанти били з "Градів" та важкої артилерії по Нікопольській та Марганецькій громадах.