zvernennya-baydena-schodo-dopomogi-izrayilyu-ta-ukrayini-podivilis-ponad-20-mln-amerikantsiv

Звернення Байдена щодо допомоги Ізраїлю та Україні подивились понад 20 млн американців

 • 235480 переглядiв

Деталі 

Кількість переглядів цієї промови перетнула минулий рекорд, коли у червні Байден виступив  з промовою щодо проголошення двопартійної угоди про подолання кризи боргового обмеження. За даними Nielsen, тоді це привернуло лише 6,2 мільйона глядачів і було підхоплено лише двома найбільшими американськими телеканалами.

Показники глядацької аудиторії в четвер були підраховані в 10 телевізійних і кабельних мережах США, включаючи ABC, CBS, CNN, Fox News і NBC.

Дві третини глядачів дивилися 15-хвилинну промову Байдена в мережах трансляції, а 35% були налаштовані на кабельну мережу. За даними Nielsen, понад три чверті телевізійної аудиторії було старше 55 років.

Fox News привернула найбільшу аудиторію кабельного телебачення, майже 3,4 мільйона глядачів, перевершивши конкурентів MSNBC з аудиторією у 2,1 мільйона глядачів і CNN з 1,4 мільйона, за даними Nielsen.

Нагадаємо

У четвер Джо Байден виступив у прямому ефірі та заявив,що направить офіційний запит щодо допомоги Україні та Ізраїлю до Конгресу у п'ятницю вранці, охарактеризувавши надання допомоги як інвестицію, яка матиме дивіденди для американців.



Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти відновили наступальні дії в районі Авдіївки - ISW

     • 552498 переглядiв

    У Вірменії повністю скасували смертну кару

     • 226194 переглядiв