znyk-pid-chas-kupannia-z-bratom-na-richtsi-cheremosh-vodolazy-znaishly-tilo-17-richnoho-khloptsia

Зник під час купання з братом на річці Черемош: водолази знайшли тіло 17-річного хлопця

 • 14679 переглядiв

У річці Черемош в Івано-Франківській області водолази знайшли тіло 17-річного хлопця, який зник під час купання з братом 20 червня.

В Івано-Франківській області водолази виявили тіло 17-річного хлопця, який зник на річці Черемош ще 20 червня під час купання з братом, повідомили у суботу в ГУ ДСНС в області, пише УНН.

Деталі

З вечора четверга тривали пошуки підлітка, який зник з поля зору під час купання на водоймі 20 червня ввечері у селі Завалля Коломийського району. "Того дня двоє братів пішли купатися на річку, старший хлопець, перебуваючи у воді не втримав рівновагу і впав у воду, після чого течією його віднесло на більшу глибину, де останній зник з поля зору", - розповіли у ДСНС.

"Сьогодні зранку водолази виявили тіло підлітка у річці Черемош, та передали працівникам поліції", - вказали рятувальники.

До пошуків також долучалися працівники поліції та місцеве населення. Обстеження території проводилось з допомогою БПЛА. На місці події працювала психологиня Головного управління, яка надавала необхідну психологічну допомогу близьким зниклого юнака.

На Буковині виявили тіло 15-річного хлопця, який два дні тому зник на Дністрі14.06.24, 23:56

Юлія Шрамко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Блінкен подякував Південній Кореї за підтримку України

     • 59187 переглядiв