zhoden-z-komandiriv-viyskovikh-chastin-oos-ne-zatrimaniy-ta-pid-vartoyu-ne-perebuvaye

Жоден з командирів військових частин ООС не затриманий та під вартою не перебуває

 • 6519 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Командування ООС повідомляє, що на сьогодні жоден з командирів військових частин зі складу Об'єднаних сил не затриманий та під вартою не перебуває. Про це повідомляє командування ООС на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"На сьогодні жоден з командирів військових частин зі складу Об'єднаних сил не затриманий та під вартою не перебуває", - йдеться у повідомленні.

За наказом Командування ООС оперативним підрозділом ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях вживаються заходи щодо недопущення незаконного перетину через лінію розмежування товарно-матеріальних цінностей.

"В грудні 2018 року зазначеним підрозділом зі складу Об'єднаних сил було виявлено механізм переміщення цигарок через лінію зіткнення в районі населеного пункту Трьохізбенка Луганської області", - додали у відомстві.

У прес-центрі пояснюють, що 17 січня під процесуальним керівництвом прокуратури зі спеціалізованим підрозділом СБУ зі складу Об'єднаних сил та за участю слідчого Територіального управління Державного бюро розслідувань у м. Краматорськ було здійснено затримання осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначеного злочину.

Всі матеріали справи були передані слідчому ДБР.

У відомстві зазначають, що відповідними правоохоронними органами Об'єднаних сил продовжується робота щодо встановлення інших учасників зазначеної злочинної схеми.

Нагадаємо, слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Краматорську, затримали оперативного працівника Головного управління військової контррозвідки СБУ та командира однієї з військових частин, розташованої в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Мінську зібралася контактна група стосовно Донбасу

     • 8519 переглядiв

    Луценко дав Гриценкові добу на вибачення за сина

     • 19258 переглядiв

    Внаслідок злив у Саудівської Аравії загинули 12 людей

     • 10236 переглядiв

    Чиновник Держеконагляду вимагав хабар землею

     • 8400 переглядiв

    Відразу три військові літаки США патрулюють біля Криму

     • 11005 переглядiв