zelenskyi-vidkryv-memorial-na-chest-vshanuvannia-trahedii-krymskotatarskoho-narodu-kolys-takyi-ziavytsia-u-vilnomu-krymu

Зеленський відкрив меморіал на честь вшанування трагедії кримськотатарського народу: "колись такий з'явиться у вільному Криму"

 • 17236 переглядiв

Президент України відкрив меморіал, присвячений трагедії кримськотатарського народу. Зеленський наголосив на важливості повернення Криму та відновлення справедливості для всіх кримчан.

Президент України Володимир Зеленський повідомив про відкриття меморіалу, присвяченому вшануванню трагедії кримськотатарського народу, наголосивши, що Крим - частина нашої душі і вказавши, що ми не просто боремося за повернення Криму - ми боремося за відновлення справедливості, пише УНН.

Деталі

"Крим – це не просто територія. Це частина нашої душі, це земля, де наші люди жили в мирі та гармонії зі своєю культурою, мовою, традиціями. Ми не просто боремося за повернення Криму – ми боремося за відновлення справедливості, за можливість для кожного кримчанина повернутися додому, у свій Крим, вільний від росії та страху", - написав у соцмережах Зеленський.

"Сьогодні, у межах четвертого саміту міжнародної Кримської платформи, відкриваємо український національний меморіал, присвячений ушануванню трагедії кримськотатарського народу. І колись неодмінно такий самий меморіал з’явиться в нашому, вільному Криму", - наголосив Президент.

"Ми впевнені, що Крим буде вільним. Це наше спільне завдання, і весь світ сьогодні разом з Україною в цій боротьбі", - підкреслив Зеленський.

Завтра в Україні збереться "Кримська платформа". Ташева назвала п'ять головних тем саміту10.09.24, 20:07

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі