zelenskyi-u-sinhapuri-obhovoryv-sytuatsiiu-na-fronti-z-delehatsiieiu-palaty-predstavnykiv-ssha

Зеленський у Сінгапурі обговорив ситуацію на фронті з делегацією Палати представників США

 • 45794 переглядiв

Під час свого візиту до Сінгапуру президент Зеленський зустрівся з делегацією Палати представників США, щоб обговорити подальшу військову допомогу, зміцнення протиповітряної оборони України та посилення санкційного тиску на Росію.

Під час робочого візиту до Сінгапуру президент України Володимир Зеленський зустрівся з делегацією Комітету із закордонних справ Палати представників США обговорив подальшу підтримку України. Про це пише УНН з посиланням на заяву глави держави в Telegram.

Деталі 

Поспілкувалися про ситуацію на передовій і напрями військової допомоги Україні, зокрема про посилення протиповітряної оборони додатковими системами та ракетами до них. Окрема увага – посиленню санкційного тиску на рф

- розповів президент України. 

Зеленський прибув до Сінгапура01.06.24, 13:39

Він наголосив на подяці США за вагому двопалатну й двопартійну підтримку з боку Конгресу, лідера Білого дому Джозефа Байдена та всього американського народу.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський на полях Азійського саміту з питань безпеки "Діалог Шангрі-Ла" провів зустріч з обраним президентом Індонезії Прабово Субіанто.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Чернівцях цивільний вдарив представника ТЦК

     • 46427 переглядiв