zelenskyi-sohodni-z-robochym-vizitom-vidvidaie-lytvu

Зеленський сьогодні з робочим візітом відвідає Литву

 • 28188 переглядiв

Зеленський відвідує Литву для переговорів про безпеку, інтеграцію в ЄС і НАТО, а також щоб подякувати за підтримку України.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні з робочим візітом перебуватиме у Литві. Після чого відвідає Естонію та Латвію, повідомляє УНН

Наші надійні друзі та принципові партнери Литва, Естонія та Латвія.  Згодом буду в Талліні та Ризі, а сьогодні – Вільнюс. 

- повідомив Зеленський у Telegram.

За його словами, він проведе переговори з президентом та прем’єр-міністром Литви, а також Спікером Сеймасу. Також відбудуться зустрічі з представниками політичних сил, ЗМІ та української громади. 

Говоритиме про безпеку, інтеграцію до ЄС та НАТО, співпрацю в галузі РЕБ і дронів та подальшу координацію європейської підтримки. 

І звичайно, наша велика вдячність. За безкомпромісну підтримку України впродовж усіх 10 років війни, а особливо зараз, після початку повномасштабного вторгнення

- наголосив Президент.

Доповнення

Сьогодні Рада Україна-НАТО збереться на надзвичайне засідання у відповідь на нещодавні масовані ракетні та дронові атаки рф на Україну.

Тетяна Краєвська

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський сьогодні з робочим візітом відвідає Литву

     • 28188 переглядiв

    Блокада на кордоні з Польщею: у черзі майже 950 вантажівок

     • 143397 переглядiв