zelenskyi-rosiiany-pokladut-na-pokrovskomu-napriamku-50-60-tys-viiskovykh

Президент: росіяни покладуть на Покровському напрямку 50-60 тис. військових

 • 23763 переглядiв

Президент України заявив, що росіяни діють на Покровському напрямку як у Бахмуті і втратять там 50-60 тис. військових. Зеленський наголосив, що не можна діяти за принципом "ви сто тисяч кладете і ми кладемо сто тисяч".

росіяни діють на Покровському напрямку, як у Бахмуті і покладуть там 50-60 тис. військових. Про це розповів Президент Україн Володимир Зеленський під час форуму "Україна 2024. Незалежність", передає кореспондент УНН.

Це рішення військових, кому бути на Покровському напрямку та в якій кількості. росіяни там не відступають, бо повертаючись, їх розстрілюють. Це як з Бахмутом, вони там покладуть 50-60 тис. військових і ви це скоро побачите

- каже Зеленський.

Президент наголошує, що не можна діяти за принципом "ви сто тисяч кладете і ми кладемо сто тисяч", бо така операція вже була.

Нагадаємо

рф намагається знімати своїх військовослужбовців з інших напрямків, щоб перекидати їх в курську область. Наразі близько 30 тис. військових росія перекинула на Курський напрямок, але на Покровському напрямку окупанти, навпаки, збільшують свої зусилля.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Харківщина зазнала понад 2700 обстрілів рф з початку року

     • 17157 переглядiв