zelenskyi-proviv-stavku-doruchyv-pidhotuvaty-plany-podalshoho-prykryttia-mist-i-krytychnykh-obiektiv-z-povitria

Зеленський провів Ставку: доручив підготувати плани подальшого прикриття міст і критичних об'єктів з повітря

 • 23790 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський провів Ставку, на якій обговорив ситуацію в Авдіївці, Куп'янську, на півдні, а також питання зі снарядами та безпілотниками. Він доручив підготувати плани подальшого повітряного захисту міст, населених пунктів та критично важливих об'єктів.

Президент України Володимир Зеленський повідомив у п'ятницю, що провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де учасники обговорили ситуацію у районах Авдіївки, Куп'янська та на півдні, питання снарядів та дронів. Глава держави також доручив підготувати плани подальшого прикриття міст, громад і критичних об'єктів з повітря, передає УНН.

Провів Ставку. Авдіївка, Куп’янськ, південь – усі найважливіші напрямки наших дій. Детальні доповіді Головкома Залужного, командувачів Сирського, Тарнавського, Москальова, Гнатова й інших

- написав Зеленський у соцмережах.

З його слів, ще один фокус уваги – снаряди. "Пошук нових контрактів, взаємодія з партнерами щодо ритмічності МТД, постійне нарощування власного виробництва. Також дрони, робота над збільшенням як обсягів, так і дальності застосування", - вказав Зеленський.

Заслухав доповідь щодо захисту прифронтових та прикордонних територій, особливо від російського повітряного терору. Доручив підготувати детальні плани подальшого прикриття міст, громад і критичних об'єктів з повітря

- сказав Президент.

Рамштайн-18: Остін закликав "копати глибше" для надання Україні більше засобів ППО та перехоплення23.01.24, 16:00

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі