zelenskyi-predstavyt-plan-peremohy-baidenu-kharris-i-trampu

Зеленський представить план перемоги Байдену, Харріс і Трампу

 • 101650 переглядiв

Президент України планує ознайомити з планом перемоги Байдена та кандидатів у президенти США. Зеленський підкреслює важливість підтримки США для досягнення успіху України у війні з Росією.

Президент України Володимир Зеленський планує цього місяця представити свій план перемоги президенту США Джо Байдену, а також кандидатам Камалі Харріс і Дональду Трампу. Про це глава держави повідомив в інтерв'ю американському телеканалу NBC News, передає УНН

Деталі

"Я хотів показати план перемоги президенту Байдену, але вирішив зробити це після успіху на Курщині, і тому не робив цього раніше," — розповів Зеленський.

Президент підкреслив, що план перемоги України побудований на розумінні того, як країна може досягти успіху у війні з Росією. За словами Зеленського, цей план не залежить від Росії, а від партнерів України та їхньої готовності підтримати перемогу України.

"Ми поважаємо вибір американського народу і розуміємо, що наступним президентом може стати як Камала Харріс, так і Дональд Трамп. Це залежить від вибору американців. Тому я відкрито заявив, що план перемоги значною мірою залежить від підтримки США та їхнього президента. Тому я комунікуватиму цей план не лише з Джо Байденом, але й з Камалою Харріс та Дональдом Трампом," — зазначив Зеленський.

Він наголосив, що для нього важливо дізнатися позицію кандидатів у президенти США щодо цього плану.

"Можливо, ми надішлемо цей план, а можливо будемо зустрічатися нашими командами. Поки що це невідомо. Але наші команди вже почали працювати над цим і розпочали комунікацію," — додав президент.

Цей план має на меті забезпечити підтримку США для досягнення перемоги України та зміцнення її позицій на міжнародній арені.

"Свідчення справжньої дружби": Зеленський подякував Румунії за передачу ЗРК Patriot 05.09.24, 18:21

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Сирський: Затримки допомоги США вплинули на боєздатність ЗСУ

     • 92434 переглядiв

    ППО працює по дронах у Київській області

     • 78332 переглядiв

    Зеленський представить план перемоги Байдену, Харріс і Трампу

     • 101650 переглядiв

    Сирський: "Фронт — це моє життя"

     • 88911 переглядiв

    Новини по темі

    Зеленський представить план перемоги Байдену, Харріс і Трампу

     • 101650 переглядiв

    Сирський: "Фронт — це моє життя"

     • 88911 переглядiв

    РФ обстріляла 16 громад Сумщини: 99 вибухів за добу

     • 17916 переглядiв