zelenskyi-povidomyv-shcho-robota-po-zbilshenniu-system-ppo-prodovzhuietsia

Зеленський повідомив, що робота по збільшенню систем ППО продовжується

 • 36765 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що посилення повітряного щита України є ключовим пріоритетом. Триває робота з партнерами для збільшення систем ППО та покращення підготовки захисників неба.

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що максимальне посилення українського повітряного щита є ключовим пріоритетом і відповідна робота з партнерами, метою якої є збільшення українського ППО, - триває.

Пише УНН із посиланням на вечірнє відеозвернення президента України у неділю, 11 серпня.

Нашим пріоритетом залишається максимальне посилення українського повітряного щита. Нашої ППО, нашої бойової авіації. Щоночі й щодня протягом цієї війни українці страждають від російських ударів. .. Ми не припиняємо роботи з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО та більше якісної підготовки й забезпечення всіх підрозділів захисників неба.

 – повідомив президент Зеленський.

У зверненні було також про авіацію. За словами Зеленського, "один із ключових елементів повітряного щита будь-якої держави - це бойова авіація".

Обговорили ситуацію на фронті та реалізацію Формули миру: Єрмак зустрівся із заступником радника прем’єр-міністра Індії10.08.24, 15:33

Президент резюмував, що "терор повинен програвати завжди – це базовий принцип захисту життя".

І про це так само ми будемо й надалі говорити з партнерами – як ППО захищає життя, так і зняття обмежень на далекобійні удари збереже тисячі людських життів.

 – сказав Зеленський.

Рідко досягають бажаних цілей, але становлять серйозну загрозу населенню: Олещук про північно-корейські балістичні ракети KN-2311.08.24, 15:20

Популярні

Новини по темі

Британська розвідка показала масштаби руйнувань Бахмута

 • 45389 переглядiв