zelenskyi-podiakuvav-ssha-za-posylennia-protypovitrianoi-oborony-ukrainy

Зеленський подякував США за посилення протиповітряної оборони України

 • 84879 переглядiв

Президент Зеленський висловив вдячність президенту Байдену, його адміністрації, Конгресу та американському народу за посилення протиповітряної оборони України п'ятьма новими системами Patriot та десятками інших систем, які допоможуть боротися з російським терором.

Висловив подяку Президенту США Байдену, команді, адміністрації, Конгресу за посилення протиповітряної оборони України. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський висловив вдячність Президенту США Джозефу Байдену за рішення щодо посилення протиповітряної оборони України.

Цінуємо рішення Президента США Джозефа Байдена щодо посилення нашої протиповітряної оборони – п’ять нових "петріотів" і десятки інших систем. Сильне рішення, яке допоможе нам боротися з російським терором

- зазначив Володимир Зеленський.

Президент України також подякував усій американській владі за підтримку:

Дякую Президенту Байдену, команді, адміністрації, Конгресу – обом партіям, обом палатам – і всьому американському народу за життєво важливу підтримку народу України. Разом ми рятуємо життя наших людей

- подякував Володимир Зеленський.

Зеленський обговорив спільні проекти зі Словаччиною11.07.24, 03:28

Популярні

Новини по темі

У Херсоні пролунали вибухи

 • 27352 переглядiв