zelenskyi-obhovoryv-z-premierom-niderlandiv-posylennia-ppo-ta-f-16

Зеленський обговорив з прем’єром Нідерландів посилення ППО та F-16

 • 19449 переглядiв

Президент України обговорив з прем'єром Нідерландів посилення ППО, F-16 та зброю для оборони. Зеленський подякував за новий пакет допомоги та запропонував Нідерландам взяти патронат над Запоріжжям.

Президент Володимир Зеленський обговорив з премʼєр-міністром Нідерландів Діком Схоофом посилення ППО та про F-16 для України, передає УНН.

"Сьогодні на перемовинах з Премʼєр-міністром Нідерландів ми говорили про посилення ППО, про нові системи ППО, про ракети до них, про F-16 для України, про всю необхідну зброю для нашої оборони проти російського окупанта. Снаряди для воїнів, техніка і захист життя по всій країні – зокрема, нашої енергетики", - сказав Зеленський.

Він подякував Нідерландам за новий пакет допомоги.

"Ми говорили і про те, щоб Нідерланди взяли патронат над Запоріжжям: це інфраструктура, це захист нормального життя, це гуманітарні питання. Це те, що точно допоможе Україні. І ми цінуємо всю підтримку від народу Нідерландів, особисто від Премʼєр-міністра Схоофа та всіх політичних і громадських діячів з Нідерландів", - розповів Зеленський.

Доповнення

Президент Володимир Зеленський разом з прем’єр-міністром Нідерландів Діком Схоофом відвідали перший тематичний урок в одному з навчальних закладів Запоріжжя.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ми все одно прийдемо до цифрових виборів – Зеленський

     • 14084 переглядiв