zelenskyi-obhovoryv-pidhotovku-do-nastupnoho-samitu-myru-z-liderom-niderlandskoi-partii-svobody

Зеленський обговорив підготовку до наступного Саміту миру з лідером нідерландської Партії свободи

 • 20666 переглядiв

Президент України провів зустріч з Гертом Вілдерсом на форумі "Амброзетті". Зеленський подякував за підтримку України та обговорив безпекову ситуацію, Формулу миру та підготовку до другого Саміту миру.

У межах форуму "Амброзетті" в Італії Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із лідером Партії свободи, членом Палати представників Нідерландів Гертом Вілдерсом. Про це пише УНН з посиланням на ОПУ.

Деталі

Зеленський подякував Нідерландам та всьому нідерландському народу за комплексну підтримку України: оборонну, фінансову та гуманітарну.

Дуже вдячні за ту допомогу та тепле ставлення, які отримали наші вимушені переселенці в Нідерландах від початку повномасштабної війни. Дякуємо за всю надану підтримку. У нас дуже гарні відносини з вашою країною

- наголосив глава держави. 

Окрім того, президент відзначив вагомий внесок Нідерландів у посилення української протиповітряної оборони. Глава держави поінформував про безпекову ситуацію в Україні та виклики, з якими стикається країна під час протистояння повномасштабній російській агресії.

Володимир Зеленський також розповів про зусилля України з відновлення справедливого й тривалого миру. Зокрема, ішлося про процес імплементації Формули миру за результатами першого, інавгураційного Саміту миру та підготовку до другого Саміту

- підсумували в Офісі президента. 

Нагадаємо

На полях форуму "Амброзетті" Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із головою Ради міністрів Італії Джорджею Мелоні. Обговорили військову допомогу, відновлення України, Формулу миру та євроінтеграцію.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    82 людей постраждали від атаки рф на Павлоград, 60 у лікарні

     • 27977 переглядiв