zelenskyi-nazvav-dva-napriamky-de-rosiiska-armiia-povynna-vtratyty-yaknaibilshe-boiezdatnosti

Зеленський назвав два напрямки, де російська армія повинна втратити якнайбільше боєздатності

 • 32495 переглядiв

Президент Зеленський заслухав доповідь Головкома Сирського про ситуацію на фронті. Він наголосив на важливості знищення сил окупанта на Покровському та Курахівському напрямках, а також відзначив дії ЗСУ на території росії.

Президент України Володимир Зеленський заслухав доповідь Головкома Олександра Сирського і назвав два напрямки, де російська армія повинна втратити якнайбільше боєздатності, передає УНН.

"Була сьогодні й детальна суто військова доповідь Головкома Сирського. Передусім про донецькі напрямки. Дякую всім нашим підрозділам на фронті, які забезпечують повне виконання завдань та справді стійко відбивають російські штурми й відновлюють наші позиції. Це важливо. Так само важливо знищувати якомога більше сил окупанта. Покровський напрямок, Курахівський – саме там російська армія повинна втратити якнайбільше боєздатності", - повідомив Зеленський.

За його словами, окремо Головком доповів щодо оборони на Харківщині. Та щодо наших активних дій на території росії – у курській області.

"Пишаюся всіма нашими воїнами, які своїми діями привчають росію до чіткого знання, де її земля, а де – сусідів", - резюмував Президент.

Зеленський про Покровський напрямок: додаємо наших сил, і ключове завдання – вибивати якнайбільше сил окупанта05.09.24, 20:59

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Стало відомо, який фільм представить Україну на Оскарі 2025

     • 10103 переглядiв

    Зеленський призначив тимчасового очільника Закарпатської ОДА

     • 12573 переглядiв