zelenskyi-nahorodyv-zakhysnykiv-ta-rodyny-ukrainskykh-zahyblykh-heroiv-sertyfikatamy-na-kvartyry

Зеленський нагородив захисників та родини українських загиблих героїв сертифікатами на квартири

 • 28254 переглядiв

Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на квартири українським військовослужбовцям та сім'ям загиблих, вшановуючи їхній внесок.

Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир військовослужбовцям Сил оборони України, яким присвоєно звання Героя України, та родинам загиблих Героїв. Про це передає УНН з посиланням на Telegram-канал президента.

Продовжуємо традицію шани та вдячності нашим воїнам. Вручив сертифікати на квартири Героям України та рідним загиблих Героїв

- сказав Зеленський.

Він зазначив, що сертифікати отримали герої з різних родів військ і угруповань: Сухопутні війська, Повітряні сили, Військово-Морські сили, Десантно-штурмові війська, Сили спеціальних операцій, Національна гвардія України, Державна прикордонна служба, а також Державна служба України з надзвичайних ситуацій, СБУ.

Президент додав, що Україна завжди буде вдячна кожному, хто бився заради неї, кожному, хто працював заради неї, кожному, хто може сказати, що українське життя – це його здобуток, його результат.

Нагадаємо

За ініціативи президента Зеленського, всім українським бійцям рядового та офіцерського складу, які з початку повномасштабної війни отримали звання Героя України, та членам родин тих, хто удостоєний звання посмертно, дадуть житло від держави.

Зеленський провів розмову з Сунаком: говорили про посилення ППО України 02.01.24, 19:05

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі