zelenskiy-zustrivsya-z-ministrom-z-pitan-zmini-klimatu-oaye-obgovorili-ekologichni-zlochini-rf-v-ukrayini

Зеленський зустрівся з міністром з питань зміни клімату ОАЄ: обговорили екологічні злочини рф в Україні

 • 324435 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром з питань зміни клімату й навколишнього середовища Об’єднаних Арабських Еміратів, главою Офісу з міжнародних справ при Президентові ОАЕ Маріам Альмхейрі. Обговорили екологічні злочини рф в Україні, формулу миру та план відбудови України. Про це повідомляє Офіс Президента України, передає УНН.

Цитата

"Цінуємо цей візит і розглядаємо його як свідчення підтримки України такою впливовою державою, як ОАЕ. Щиро вдячні за отриману від Еміратів допомогу й розраховуємо, що ваша держава продовжить цю благородну місію", – сказав Зеленський.

Деталі

Також президент України привернув увагу міністра до наслідків скоєних росією екологічних злочинів під час повномасштабного вторгнення в Україну й наголосив на необхідності засудження агресора за злочин екоциду й на відшкодуванні заподіяних збитків.

Окрему увагу було приділено питанням реалізації української формули миру та плану відбудови України. Глава держави особливо наголосив на можливостях для еміратських інвестиційних фондів і ділових кіл брати участь в імплементації цих програм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиснемо й спонукаємо, щоб міжнародна підтримка була на окупованій частині Херсонщини – Зеленський

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни здійснили 10 обстрілів Сумщини, є руйнування

     • 283041 переглядiв

    Вночі українські захисники знищили шість "Шахедів"

     • 249096 переглядiв