zelenskiy-vidpoviv-na-kritiku-pro-povilniy-nastup-ukrayinskikh-viysk-poki-mi-rozmovlyayemo-pro-kontrnastup-bagato-zbroyi-sche-v-dorozi

Зеленський відповів на критику про повільний наступ: "Поки ми розмовляємо про контрнаступ, багато зброї ще в дорозі"

 • 273222 переглядiв

Цитата

“Прискорення контрнаступу залежить від багатьох питань та моментів. Але ми маємо пам’ятати, що нам потрібен результат. Ми маємо повернути, деокупувати наші землі. І це не лише про землі, а й про людей. Заморожена війна - це не мир. росія хоче захопити усю нашу країну та знищити, всі наші родини, наші домівки. Він розуміє, що Україна ніколи не відступить і не віддасть своїх земель. Тому він і вбиває нас. І коли ми говоримо про контрнаступ він залежить від багатьох чинників. Звісно ми дали росії час підготуватись, замінувати поля та великі території. І зараз ми бачимо 3 лінії оборони”, - сказав Зеленський.

Також, за його словами, на контрнаступ впливають багато моментів. Серед них є мінування великих територій росіянами. Також є проблема з постачанням зброї, бо миттєво її неможливо надати Україні.

“І у цю мить, коли ми сидимо тут і розмовляємо, поки йде контрнаступ, як багато хто каже надто повільно, дещо ще в дозі”. - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що український контрнаступ продовжуватиметься й під час погіршення погодних умов осінню, попри те, що воювати стане важче. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: "путін не розуміє, що в довгій війні він програє"

     • 350210 переглядiв