ukenru
zelenskiy-ukrayina-v-yes-tse-smert-rosiyskogo-imperskogo-proektu

Зеленський: Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту

 • 13766 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Україна в складі ЄС стане смертю російського імперського проекту та потужним ударом по російському авторитаризму. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском у Брюсселі, передає УНН з посиланням на Twitter Адміністрації Президента.

"Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі", – сказав Зеленський під час зустрічі з Туском.

Він заявив також, що європейська інтеграція – це забезпечення системних внутрішніх змін у державі, імплементація реформ і зобов’язань, передбачених Угодою про асоціацію з ЄС.

"Це гарантія незалежності України, добробуту українців, прискореного економічного зростання", - додав Президент.

Нагадаємо, за результатами зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським у Брюсселі Туск заявив, що Україна і надалі може покладатися на Європейський Союз.

Раніше Зеленський заявляв, що курс на членство в Європейському Союзі і НАТО, прописаний в Конституції України, залишиться незмінним.

Українські Національні Новини

Політика