ukenru
zelenskiy-proviv-naradu-obgovoriv-zi-zsu-silovikami-i-rnbo-stan-gotovnosti-armiyi-i-postachannya-zbroyi

Зеленський провів нараду: обговорив зі ЗСУ, силовиками і РНБО стан готовності армії і постачання зброї

 • 193982 переглядiв

КИЇВ. 9 квітня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів нараду з урядовцями, керівництвом ЗСУ, силових відомств та РНБО, де, зокрема, обговорив стан готовності армії, постачання зброї Україні та дані розвідки, пише УНН з посиланням на повідомлення Офісу Президента.

Цитата

"Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду з членами Кабінету міністрів, керівництвом ЗСУ, силових відомств та РНБО. Главу держави поінформували про перебіг реалізації домовленостей з іноземними лідерами щодо постачання Україні озброєння. Учасники наради також обговорили стан готовності армії до виконання поточних завдань із відбиття збройної агресії росії", - вказали в ОП.

Окрім того, як вказано, було заслухано інформацію про розвідувальні дані та аналіз ситуації від РНБО, обговорено необхідні зусилля щодо консолідації міжнародної підтримки України.

"Нарада з членами уряду, керівництвом силових відомств та РНБО. Віримо в силу нашої армії. Домовляємося з іноземними лідерами щодо постачання нашій державі озброєння. Зміцнюємо міжнародну підтримку України. Працюємо щодня", - написав з приводу наради Зеленський у Telegram.

Доповнення

Генштаб ЗСУ інформує, що окупанти продовжують здійснювати підготовку до наступу на сході України з метою встановлення повного контролю над територіями Донецької та Луганської областей.

Міністр оборони України Олексій Резніков у своєму відеозверненні до держав-партнерів України наголосив, що нашій країні потрібна зброя, яку використовують країни НАТО, таким чином українська армія зможе чинити ще ефективніший опір агресору

Українські Національні Новини

Політика