zelenskiy-pro-zustrichi-u-gelsinki-ta-v-gaazi-mayemo-potuzhne-posilennya-dlya-voyiniv-zbroyeyu-na-zemli-u-povitri-y-na-mori

Зеленський про зустрічі у Гельсінкі та в Гаазі: маємо потужне посилення для воїнів зброєю на землі, у повітрі й на морі

 • 380437 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. Президент Україна Володимир Зеленський повідомив, що в підсумку зустрічей у Гельсінкі та в Гаазі Україна має потужне посилення для українських воїнів зброєю – на землі, у повітрі й на морі. Про це він сказав у відеозверненні, передає УНН.

Цитата

«Радий сказати, що в підсумку зустрічей у Гельсінкі та в Гаазі маємо потужне посилення для наших воїнів зброєю – на землі, у повітрі й на морі. Я дякую партнерам! Це суттєве посилення. Маємо більше прогресу щодо НАТО та Євросоюзу. Маємо більше прогресу щодо відповідальності Росії за агресію проти нашої держави», - сказав Зеленський.

Президент висловив особливу вдячний за цей тиждень усім бійцям українських Повітряних сил та всім підрозділам інших родів військ, які захищають небо.

«Вистояти, перемогти й покарати ворога – це наше спільне завдання. У єдності, щодня роблячи Україну сильнішою, щодня додаючи нашій державі нових можливостей, дійдемо до перемоги!», - наголосив Зеленський.

Доповнення

Бельгія анонсувала новий пакет військової допомоги для України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Україна розірвала ще дві угоди з білоруссю: про що йдеться

     • 1397526 переглядiв