ukenru
zelenskiy-nagadav-svitovim-lideram-scho-mozhlive-zastosuvannya-khimichnoyi-zbroyi-rosiyskimi-viyskovimi-vzhe-obgovoryuvalosya

Зеленський нагадав світовим лідерам, що можливе застосування хімічної зброї російськими військовими вже обговорювалося

 • 177188 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський нагадав світовим лідерам, що можливе застосування хімічної зброї російськими військовими вже обговорювалося. Про це інформує УНН.

Цитата

"Хочу нагадати світовим лідерам, що можливе застосування хімічної зброї російськими військовими вже обговорювалося. І вже на той час це означало, що потрібно реагувати на російську агресію значно жорсткіше і швидше", - заявив Президент.

Деталі

Зараз Європейський Союз почав обговорювати шостий санкційний пакет проти росії.

"Час зробити цей пакет таким, щоб навіть слова про зброю масового ураження з російського боку більше не пролунало. Нафтове ембарго проти росії – обов'язкове. Будь-який новий санкційний пакет проти рф, який не торкатиметься нафти, буде сприйнятий у москві з посмішкою", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо

російські окупаційні війська використали проти українських військових та цивільних осіб в місті Маріуполь отруюючу речовину невідомого походження, яку було скинуто з ворожого БПЛА.

Українські Національні Новини

Політика