zelenskiy-na-limano-kupgnskogo-napryamku-nagorodiv-viyskovikh-i-medikiv-ta-oglyanuv-zakhidnu-tekhniku

Зеленський на Лимано-Куп'янському напрямку нагородив військових і медиків та оглянув західну техніку

 • 557646 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Президент Володимир Зеленський відвідав розташування бригад, які виконують бойові завдання на ділянці Куп’янськ – Лиман і вручив нагороди військовослужбовцям і бойовим медикам, які відзначилися під час захисту України, повідомляє УНН.

Цитата

«Маю честь бути сьогодні тут, подякувати вам і вашим побратимам за захист нашої держави, за кожен день і ніч, що ви віддаєте за всіх нас, не шкодуючи себе. Це дуже важлива місія. Я бажаю всім вам лише перемоги, здоров’я, повертатися живими, не втрачати мотивації, із якою ви так міцно бороните суверенітет нашої держави та майбутнє наших поколінь», – сказав Зеленський.

Пам’ять загиблих воїнів ушанували хвилиною мовчання.

Глава держави також відвідав танковий підрозділ 21-ї ОМБр, де оглянув техніку, передану українській армії західними партнерами. Зокрема, танки Leopard-2 та бойові машини піхоти CV-90, які використовувалися в боях на Куп’янському напрямку.

Як зазначив Зеленський, екіпажі танків та БМП задоволенні результатами застосування західної техніки.

Нагадаємо

Під час робочої поїздки до Харківської області Володимир Зеленський відвідав розташування 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України, 68-ї окремої єгерської бригади, 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    НБУ вперше з липня минулого року підняв офіційний курс

     • 1221071 переглядiв