zelenskiy-kozhen-rosiyskiy-poloneniy-tse-mozhlivist-obminu-nashoyi-lyudini

Зеленський: кожен російський полонений – це можливість обміну нашої людини

 • 354017 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Кожен російський полонений – це можливість обміну укранців. Про це пише УНН з посиланням на заяву Президента України Володимира Зеленського.

Деталі

Президент зазначив, що з російського полону вдалося повернути в Україну ще 44 людини. Більшість з них – це рядові, сержанти та офіцери з різних напрямків. Так, серед них є захисники "Азовсталі" та Маріуполя, інших міст Донеччини, Херсонщини, й Харківщини. Також, вдалося повернути двох цивільних.

"Про всіх памʼятаємо. І навіть якщо стосовно конкретної людини немає точної інформації про те, що з нею сталося, де може перебувати, таку людину все одно шукають і все перевіряють настільки, наскільки можливо. Україна має повернути всіх своїх", - зауважив Зеленський.

Цитата

"Я дякую всім вам, хлопці, хто координує цю роботу: Буданов, Єрмак, Лубінець, Усов, Малюк, Клименко… Дякую кожному й кожній, хто допомагає і в ГУР МО, і в Офісі, і в СБУ, і в інших наших структурах.

Звичайно, дякую окремо всім нашим воїнам на передовій, хто збирає поповнення для обмінного фонду. Кожен російський полонений – це можливість обміну нашої людини", - підкреслив Глава держави.

Президент зазначив, що загалом за час повномасштабної війни вже 2279 українців і українок повернуто з російського полону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повернула з полону ще 44 людини

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі