ukenru
zelenskiy-bud-yakiy-biznes-zmozhe-otrimati-kredit-pid-0-na-chas-voyennogo-stanu-plyus-1-misyats-pislya-viyni

Зеленський: будь-який бізнес зможе отримати кредит під 0%. На час воєнного стану плюс 1 місяць після війни

 • 254090 переглядiв

КИЇВ. 18 березня. УНН. Під час свого нічного звернення Президент України Володимир Зеленський повідомив, що будь-який бізнес зможе отримати кредит під 0%. На час воєнного стану плюс 1 місяць після війни. Про це інформує УНН.

Цитата

"Наш уряд уже підготував рішення про розширення програми кредитування для підприємців на базі програми "5-7-9%" створюємо нову можливість. Будь-який бізнес зможе отримати кредит під 0%. На час воєнного стану плюс 1 місяць після війни.
Далі буде мінімальна ставка – 5%. А загальний обсяг кредиту може бути до 60 мільйонів гривень. Щоб було ширшим коло тих бізнесів, які зможуть скористатися нашою програмою", - повідомив Президент.

Також Володимир Зеленський додав про масштабне скорочення регуляцій.

"Друга новина – Кабінет Міністрів проголосує за масштабне скорочення регуляцій. Було понад 600 дозволів і ліцензій для бізнесу, а залишаються обовʼязковими близько 20. Лише ті, які просто неможливо скасувати. Як, наприклад, про поводження з радіоактивними відходами", - додав Глава держави.

Отже, для абсолютної більшості бізнесів в Україні працюватиме декларативний принцип: "оголосив про початок діяльності – і вільно працюєш".

Додамо

Перший заступник Міністра економіки Кудін Денис під час телемарафону повідомив, що в Україні зменшиться ціна напаливо.

Українські Національні Новини

Політика