zatyaguvannya-viyni-pide-na-korist-rosiyi-isw

Затягування війни піде на користь росії - ISW

 • 1053553 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Тимчасове припинення вогню та затягування війни підуть на користь росії. Про це пише Інститут вивчення війни в своєму щоденному аналізі, передає УНН.

Цитата

"Тимчасове припинення вогню в Україні та затягування війни підуть лише на користь росії, дозволяючи їй відновити свої сили та зменшити підтримку України Заходом. Після відновлення боєздатності Росія використовуватиме окуповані території в Україні як плацдарм для майбутніх наступальних операцій", - йдеться в аналізі.

Деталі

В Інституті вивчення війни також зауважують, що росія продовжує використовувати інформаційні операції на Заході як зброю, щоб перешкоджати наданню військової допомоги Україні.

Зазначається, що такі зусилля росії лише посилюватимуться, якщо вона зможе створити міцну лінію оборони за допомогою контрактників і строковиків, внаслідок чого просування України значно сповільниться.

Також, В Інституті нагадують про есе пригожина, в якому йдеться про перемогу росії, або тимчасове припинення вогню, щоб набратися сил і перемогти потім. Як зазначається, такий сценарій із затягуванням конфлікту для росії є вигідним. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ISW: росія проводить масштабну перебудову органів безпеки

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Затягування війни піде на користь росії - ISW

     • 1053553 переглядiв

    У США з'явився новий кандидат на пост президента

     • 2283504 переглядiв

    Кількість загиблих у Судані зросла до 413

     • 557152 переглядiв