zatrymanoho-za-vbyvstvo-na-azs-u-kyievi-vidpravyly-pid-aresht-motyviv-vin-ne-poiasniuie-prokuratura

Затриманого за вбивство на АЗС у Києві відправили під арешт, мотивів він не пояснює - прокуратура

 • 16300 переглядiв

Підозрюваному у справі про вбивство на АЗС на Кільцевій дорозі у Києві обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили у Київській міській прокуратурі у п'ятницю, пише УНН.

41-річному киянину, підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада 2024 року. Підозрюваний жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює

- повідомили у прокуратурі у Telegram.

Суть справи

За даними слідства, 18 вересня вранці на АЗС на Кільцевій дорозі підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки "Derya Сarina X-Celerate CRX 201" у руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки "Honda Accord". Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину.

Згодом його затримали та повідомили про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263 КК України).

Мотиви затриманого через вбивство чоловіка на АЗС у Києві встановлюються - прокуратура18.09.24, 10:27

Юлія Шрамко

Київ

Популярні

Новини по темі

Уряд пропонує збільшити оборонний бюджет на 65% у 2025 році

 • 13083 переглядiв