zatrymano-pidozriuvanoho-u-napadi-na-festyvali-v-zolinheni

Затримано підозрюваного у нападі на фестивалі в Золінгені

 • 20020 переглядiв

Німецька поліція затримала сирійця, підозрюваного у нападі з ножем на фестивалі в Золінгені. Внаслідок теракту троє людей загинуло, вісім поранено. Відповідальність взяла "Ісламська держава".

Німецька поліція затримала підозрюваного у нападі з ножем на людей на фестивалі у Золінгені. За інформацією ЗМІ, сирієць сам здався правоохоронним органам. Внаслідок теракту троє людей було вбито, вісім отримали поранення. Як пише Der Spiegel, 26-річний підозрюваний прибув до Німеччини наприкінці грудня 2022 року та запросив притулок, передає УНН.

Деталі

Він не перебував у полі зору правоохоронних органів. За даними Bild, він підійшов до поліцейських весь у крові та сказав: "Я той, кого ви шукаєте".

Напад у Золінгені (федеральна земля Північний Рейн — Вестфалія) стався пізно ввечері у п'ятницю, 23 серпня, на фестивалі, присвяченому 650-річчю міста. Злочинцеві вдалося втекти. У суботу було затримано 15-річного підлітка. Слідство припускає, що він знав про підготовку злочину, але нічого не зробив для його запобігання. Відповідальність за теракт взяла він терористична організація "Ісламська держава".

У Німеччині на фестивалі чоловік з ножем напав на людей: троє загиблих24.08.24, 00:58

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Маск: затримання Дурова - "реклама" свободи слова в США

     • 75056 переглядiв