ukenru
zatrimanim-pid-odesoyu-molodikam-obitsyali-po-600-800-grn-za-uchast-v-aktsiyakh-politsiya

Затриманим під Одесою молодикам обіцяли по 600-800 грн за участь в "акціях" – поліція

 • 11036 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Пасажири автобуса, який зупинили поліцейські на в'їзді в Одесу, їхали до міста для можливих провокацій під час так званих мирних акцій. За це організатори поїздки обіцяли молодикам 600-800 гривень грошової винагороди. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в Одеській області.

"Під час перевірки поліцейські встановили, що 58 "пасажирів" автобусів, семеро з яких – неповнолітні, їхали в Одесу для можливих провокацій під час так званих "мирних акцій" на території нашого міста (Одеси - ред.). Зі слів молодиків, за це організатори поїздки обіцяли їм грошову винагороду у розмірі 600-800 гривень", - йдеться в повідомленні.

Під час невідкладних слідчий дій у потенційних учасників "мирних акцій", особи яких встановлені, правоохоронці вилучили декілька пістолетів, ножі, газові балончики і палиці.

За фактом незаконного поводження зі зброєю відомості внесені до ЄРДР за ст. 263 КК України. Тривають слідчі дії.

"Підкреслюю, що вказана подія жодним чином не пов’язана з виборчим процесом на території Одеської області", - заявив начальник ГУНП Дмитро Головін.

Нагадаємо, до поліції надійшла інформація, що з Києва у напрямку Одеси виїхали два автобуси з озброєними людьми. На в'їзді в Одесу поліція зупинила автобус, перевіряючи це повідомлення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП