ukenru
zamana-prodovzhuye-znayomitisya-z-materialami-spravi

Замана продовжує знайомитися з матеріалами справи

 • 16587 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Генерал-полковник Володимир Замана продовжує знайомитися з матеріалами кримінального провадження за обвинуваченням його у державній зраді. Про це УНН повідомили у Головній військовій прокуратурі.

"Замана разом з адвокатами знайомиться с матеріалами справи. Ознайомлення почалося ще за тиждень до того, як його звільнили з-під варти", - повідомив співрозмовник.

Як повідомляв УНН, 25 лютого 2019 року військовою прокуратурою спільно з СБУ затримано за підозрою у держзраді колишнього керівника Генерального штабу Збройних Сил, генерал-полковника Володимира Заману.

Нагадаємо, слідство у кримінальному провадженні генерала Замани було завершене 16 травня. 24 травня з’явилася інформація, що Апеляційний суд Києва випустив Заману з-під варти. Суд зобов'язав підозрюваного Заману прибувати за кожною вимогою до слідчого прокурора, слідчого судді суду.

Володимир Замана обіймав посаду керівника Генерального Штабу Збройних Сил України в період з лютого 2012 року по 19 лютого 2014 року. А з 22 лютого по червень 2014 року – вповноважений Верховної Ради України з контролю за діяльністю Міністерства оборони України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП