ukenru
zaluzhniy-proviv-telefonnu-rozmovu-z-golovnokomanduvachem-nato-ta-komanduvachem-zs-ssha-govorili-pro-posilennya-protipovitryanoyi-oboroni-ukrayini

Залужний провів телефонну розмову з Головнокомандувачем НАТО та командувачем ЗС США: говорили про посилення протиповітряної оборони України

 • 563134 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний провів телефонну розмову з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних Сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі. Обговорили необхідність посилення протиповітряної оборони України, повідомляє УНН з посиланням на Facebook Залужного.

Цитата

“Необхідність посилення протиповітряної оборони, в тому числі за допомогою винищувачів F-16, та збільшення кількості боєприпасів - були ключовими темами нашого діалогу”, - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Під час розмови також обговорили важливість продовження спільної роботи щодо обслуговування та ремонту військової техніки, зазначив Залужний.  

Головнокомандувач не оминув і тему кількісного та якісного складу українського війська і поговорив про ініціативу посилення української морської піхоти шляхом створення нових бригад.

Залужний домовився з генералом Каволі й надалі активно взаємодіяти задля зміцнення обороноздатності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов: український контрнаступ скоро почнеться, ми вже маємо необхідний мінімум зброї

Українські Національні Новини

Війна